Onze oudste zoon

Ik ben in contact gekomen met Mandy voor onze oudste zoon. Bij het eerste gesprek bleek dat niet mijn zoon een ‘probleem’ had, maar dat ik het ‘probleem’ was. Door dit gesprek werd duidelijk dat ik na een ziekteperiode van 1,5 jaar weer terug moest naar mijn eigen ik en uit mijn overlevingsmodus moest. De boosheid die mijn oudste zoon tegen mij toonde, was alleen maar een spiegel. Een spiegel die mij liet zien dat ik boos was over wat er met mij gebeurt was. Dankzij de gesprekken en oefeningen die ik bij en met Mandy heb gedaan, is het mij gelukt om de beroerdste 1,5 jaar van mijn leven een plek te geven. Nu heb ik mijn leven weer terug en kom ik weer verder. Ook de boosheid van mijn zoon is weg. Voor mij het teken dat het allemaal weer goed is.

Alexander, 40 jaar

 

Interessant? Deel het!